Limar Bodyfashion
Limar Bodyfashion
Industrieweg 5-B
2651 BC Berkel en Roderijs
Telefoonnummer : +31 (0)10 415 45 65
Faxnummer : +31 (0)10 415 51 76
E-mail : info@limarbodyfashion.nl
WelkomWelcomeWilkommenBienvenue

Limar Body Fashion is een familiebedrijf dat bestaat sinds 2005.

Het bedrijf is opgericht door de huidige eigenaren Dhr. R. Stegers en Dhr. E. Stegers.

Van oorsprong is het bedrijf gestart als een lingerie groothandel maar inmiddels is er naast de groothandel een succesvol importeurschap, genaamd ERS, opgezet.

Limar Body Fashion is producent van de merken Limar en Body Gold Collection en importeur van de merken Schöller, Elemar, Normann en Chili Rose.

Het merk Limar is gepositioneerd tussen het midden- en laagsegment en het merk Body Gold Collection is in het middensegment gepositioneerd.

Schöller, Elemar, Normann en Chili Rose zijn merken die in het middensegment vallen.

Het importeurschap houdt zich bezig met het ontwikkelen en leveren van actuele collecties lingerie, ondermode, nachtmode en badmode.

Buiten onze eigen collecties zijn wij ook gespecialiseerd in private label collecties. Momenteel leveren wij aan de detaillist en aan grootwinkelbedrijven in de Benelux.

Voor private label hebben wij de middelen om de styling te verzorgen maar deze kan ook zelf aangegeven worden door de afnemer.

Onze producties vinden plaats in Europa en Azië. Het productieproces wordt begeleid door mensen met een goede kennis op gebied van lingerie, ondermode, nachtmode en badmode.

Het productieproces wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Zo wordt er tijdens de productie een inline inspectie gehouden en volgt er een nieuwe inspectie als de goederen klaar zijn. Op deze manier houden wij de kwaliteit van onze artikelen hoogwaardig.

Onze groothandel houdt voorraad voor al onze merken. Wat vandaag voor 12 uur besteld wordt, is in principe de volgende dag in huis. Voor de detaillist betekent dit dat zij een lage voorraad aan kunnen houden en een hoge omloopsnelheid kunnen behalen.

Limar heeft ondertussen in Nederland al meer dan 300 verkooppunten wat duidelijk maakt dat veel detaillisten deze visie delen.